Blue-Impulse.reismee.nl

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Siska

Welkom terug in Nederland.Jammer dat het weer niet echt geweldig was maar het avontuur niet minder zo leek het.
Met veel plezier de mooie/leuke reisverhalen gelezen.
Bedankt!

Frans en Cuneke

Lieve allebei,
Bedankt voor jullie prachtige reisverslagen en dito foto,s
Bovendien was de video van hoe je toch met een te lange mast een brug neemt; geweldig!
Jullie tocht van Cuxhaven naar Norderney niet eentje om naar terug te verlangen , maar gelukkig zijn jullie weer behouden thuis en hopen we jullie van de zomer nog ergens in Friesland tegen te komen.
Liefs,
Frans en Cuneke.

jette
reactie op: foto

WELKOM THUIS!

jette

kom geweoon woorden tekort voor een reactie.
lieve mensen tot heel spoedig ziens.

jette

Fam. Dings

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag, van de hele familie. En welkom thuis allebei.

han en bert

Proficiat . Ook met jullie behouden terugkeer . Volgend jaar langs de beschutte haventjes in Nederland om overal jullie verhalen te vertellen . Ook weer leuk . Tot ziens !

Anne

Lieve Robert en Margriet,fijn dat jullie weer veilig thuis zijn, want ik ben best even erg bezorgd geweest toen we lazen hoe zwaar de tocht soms was.
Koester deze herinneringen ,wij hopen dat jullie met zijn beidjes nog heel veel mooie reizen mogen maken in goede gezondheid.En nog heel lang nagenieten van al het mooie wat jullie hebben gezien.
Voor ons was het een prachtig prentenboek waar we jullie voor bedanken dat we het een beetje mochten mee beleven.
Welkom in Dronten en groeten van ons A&R

Heleen en Wim

Gefeliciteerd Robert, en natuurlijk Margriet.
"welkom thuis" en tot gauw.

Caroline en Remco

Hoi Robert en Margriet.
Robert, van harte met je verjaardag. Toch fijn dat jullie deze reis gemaakt hebben en dat je zo rond je verjaardag jezelf dit kado mag geven en dat je van Margriet dit kado hebt gekregen. Een geweldige herinnering aan een mooie reis. Dat zijn kado's waar je de rest van je leven wat aan hebt.
Tot snel!

ireen

Geniet van de laatste dagen!
Ik heb enorm genoten en gelachen met jullie verhalen en foto,s.

Reina Touw

Hoi Robert en Margriet, allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag Robert, en Margriet natuurlijk met Roberts verjaardag.wat hebben jullie een geweldig avontuur beleefd, met een nog wel redelijk heftig staartje! Petje af hoor om die hoge golven niet eng te vinden. Wat zal het leven saai zijn als jullie weer in het normale leven terug zijn, met een vaste bodem onder je voeten. Volgens mij moet je dan gewoon weer even leren lopen. Ik vond het geweldig om jullie avontuur zo mee te mogen beleven,met prachtige foto's! een behouden thuiskomst, en alvast veel sterkte met al jullie spullen op te ruimen. Wat op de heenweg al teveel bleek zal op de terugweg vast niet minder zijn geworden haha. Heel veel groetjes van mij, en ik neem binnenkort contact op, lijkt me gezellig om even op de koffie te komen.

Rinus en Anne
reactie op: foto

Wat een prachtige foto, trouwens de andere ook, het lijken wel kalenderplaten,werkelijk een reis om nooit te vergeten.
De foto bij avond met die lichtjes , echt mooi net een sprookje .
Nog een hele fijne dag ! A&R

corri Stegink

Hallo Margriet en Robert. Wij zijn net terug van vakantie en ik zie nu wat voor een een avontuurlijke vakantie jullie hebben gehad. Geweldig zeg, ik hoop je snel weer gezond terug te zien. Groetjes Corri

Anne-Miek en Loek

Robert, op de eerste plaats gefeliciteerd met je verjaardag en hopelijk wat meer goed zeilweer voor de rest van de reis. We drinken er een borrel op.
Prettige dag samen.

Anja en Hans

Lieve allebei. Robert van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wij drinken er ook een borrel op. Wat een avontuur hebben jullie beleefd zeg. Erg dapper allemaal. Nu een goede en behouden reis terug. Hoop jullie weer gauw gezond en wel te zien als jullie thuis zijn. Nog een hele fijne dag samen gewenst van ons. Een verjaardag knuffel Hans en Anja

Jan en Reina

Wat een spanning allemaal en toch zo genieten! Heb bewondering voor jullie. Gelukkig dat Margriet weer bij de les is. Lees dat jij, Robert, morgen jarig bent, dus ook vanuit Alkmaar heel hartelijk gefeliciteerd en een fijne dag. Goede reis terug!

Henk en Els

Hoi daar, wat een verhalen, ik ( Els) heb net even"bij gelezen" Henk leest jullie verhalen regelmatig, maar mij ontbrak even de tijd ( er is veel gebeurt hier maar dat horen jullie wel als jullie weer terug zijn). Jullie maken wat mee....... met bewondering heb ik/ wij het filmpje van de brug gekeken, gaaf man. momenteel is het hier ook niet best , het weer bedoel ik , regen ,onweer en men verwacht ook nog storm en hagel. Hoop maar dat het mee valt ( help voor onze tuin)groeit allemaal super. Robert alvast gefeliciteerd met je verjaardag morgen, proficiat! en Margriet jij ook gefeliciteerd met je zeebonkie.... maak er een fijne dag van en zoals onze voorganger hierboven al zegt hoop dat Margriet haar zeeziekte snel vergeten is. jullie kunnen al appeltaart kopen voor morgen dus dat hoeven wij niet meer te doen, wij nemen morgen gewoon een borrel op jullie, goede reis nog en behouden vaart tot in Dronten ,knuffel van ons Henk en Els

Anne

Hoi Lieve "(zee) Rob en margriet,allereerst wil ik jou vast feliciteren met je verjaardag morgen Robert, en ik heb intens met de zeeziekte van Margriet te doen gehad.
In elk geval hebben juliie ook erg kunnen genieten gelukkig, maar ik hoop wel dat t weer nu meewerkt.
Ga morgen maar lekker koffie drinken met appeltaart op mijn kosten , kan Margriet het zeeziekte avontuur vergeten.
Het geld stort ik op je rekening , dat is dan ons verjaardagscadeautje uit Dronten.
Lieve allebei nog een hele fijne reis verder en behouden vaart hartelijke groet A&R Dronten.

Han en Bert

Die verhalen van denemarkenvaarders blijken toch weer te kloppen . Wij zijn benieuwd hoe je de zeilen hebt gehad tijdens de wirwar . Alles weg en schuddend en bonkend op de motor ? Naar onze inschatting is de rest van de thuisreis nu lammetjespap .
Welkom terug .

tiny

Fijn om wat van jullie te lezen,wij kwamengister met de auto door duitsland en toen dacht aan julie. Wat een noodweer was dat.gelukkig dat het goed gegaan is.Doe wel voorzichitig . A.U.B.wIJ WAREN OM 20.00.uur thuis,verder een goede reis en fijne vakantie gehad. groetjes Ma

Pieta

Gisteren heb ik aan jullie gedacht, ook hier onweer enz.
Ik had het gezien op internet en hoopte het beste voor jullie.
Ook aanstaande donderdag weer zo`n dag met onweer en wind. Straks nog naar de wadden!!
Fijn dat het goed met jullie gaat, doe voorzichtig.

Frans Oostervink

Hoi Robert,
Een beetje laat om je te volgen, maar het is me gelukt om je te vinden.
Fantastisch om te lezen; genieten en afzien.
Is het de afhankelijkheid van het weer of juist de uitdaging om steeds opnieuw de samenwerking met het weer/de wind aan te gaan.
Hoe ik het ook lees of jullie het beleven, het is een bijzondere beleving.
Nog veel plezier, met de uitdagingen, de dilemma's en het goede glas blond bier. Dat de weergoden jullie de 2de helft van de vakantie goed gezind zijn.
Groeten en blijf genieten met volle teugen,
Frans

Jette
reactie op: foto

LEUK!!

Jette

Wat een geweldige reis,blij dat het is gelukt bij Hanna.
Jullie kennen bijna Den
emarken nu beter dan ik.
groetjes jette

Frans en Cuneke

Geweldig! Je hebt over het Kielerkanaal ook een brug waar een soort bus onderhangt... moet je wel rekening meehouden als je deze truck uithaalt.

Hans

Die komt mij bekend voor. Deze methode gebruik ik al jaren voor de Stichtse en Hollandse brug.

Bea

flat griezelig. moesten jullie ook zo onder de brug door?

anja faber

Zo, wij zijn weer in het land. Hebben een heerlijke vakantie gehad, Nu zitten wij in de regen hier. Baale Jullie reis helemaal gelezen, tot nu toe. Wat geweldig allemaal. n wat schreven jullie dat leuk, lijkt wel een boek. Spannende avonturen beleven jullie. Veel plezier nog op de terug reis, met veel goed weer. liefs, Hans en Anja

Reina

Best wel,spannend af en toe lijkt me, je zit er toch af en toe uren in. Maar goed vandaag dus geen verkeerde dag hoop nog meer mooi weer voor de terug reis. Veel plezier nog!

theo en gerda

Mooie reis maken jullie met mooie foto,s.Fijn dat jullie zover gekomen zijn.Het is leuk dat de reis zo goed gaat.Nog heel veel plezier en tot ziens gr theo en gerda

Reina Vos
reactie op: foto

Wat een mooie plaatjes, jullie hebben straks veel te vertellen. Leuk dat we mee kunnen reizen!

ton en marike

Ik hoop dat jullie kit bij jullie hebben om de lekkage te kunnen dichte.
Geweldig om julie verhalen te lezen, we waren wat achter daar we met de Merlin naar Duitsland waren.
We hebben nog een Merlin 4 zits erg bij gekocht.
Gr Ton & Marijke

Tine Duif

Dat is toch ook toevallig dat jullie Henk en Dicky tegengekomen zijn, wij hadden dat vorig jaar in Lemmer, wat dichter bij huis dus, maar zeker weten gezellig!

Ingrid de Jong-Stel

Prachtige reis die jullie maken. Hopelijk is het niet te vochtig, word je ook niet blij van.
Overigens, het in stijl wisselen van de vlaggen kan ik me wel wat bij voorstellen :-)
Vlaggenmeisje, zet hem op he :-)

Erik
reactie op: foto

Brussel ??

Erik
reactie op: foto

Is deze foto vanuit de mast gemaakt?

Hans & Yvonne

Beste Robert en Margriet,
Het blijft leuk om jullie reis te volgen op internet.Knap dat je iedere keer de tijd weet te vinden om weer en nieuw verhaal te schrijven. Bij de verschillende namen die we lezen komen ook weer onze herinneringen van 2 en 3 jaar jaar geleden terug.

Het goede weer bij jullie viel waarschijnlijk samen met dat bij ons. Wij zijn vanaf Hemelvaartsdag t/m Pinsteren door Overijssel, Friesland en naar Vlieland, Terschelling en Texel gevaren. met fantastisch zeilweer
Op Oudeschild wel veel ellende gahad met anderen boten die met 30 knopen wind nog moesten aanleggen. Maar ja hoort erbij. We zijn er weer zonder beschadigingen vanaf gekomen, behalve een kras op de punt wat mijn eigen schuld was. Hopelijk wordt het nu eens eindelijk echt zomer.

Groetjes, Hans & Yvonne

Remco

Hoi lieve zeilers!
Dat is mooi werk, toch echt in Zweden aangekomen, het doel gehaald toch!? Het weer is hier ook zoals bij jullie. De ene dag verbranden we in de zon en de andere dag waai je uit je joppertje en steken we de kachel flink hoog.
Geniet van de lekkere biertjes, ik hoop dat jullie er veel van mogen nuttigen.

Pieta

Helemaal super!! succes en hopelijk nog mooi zeilweer.

Marjanne Roelanda en Leny
reactie op: foto

Nog even 1 ding Jikkie heeft een dochter Heidi genaamd. Verder gaat alles zijn gangetje hier in de praktijk.

Marjanne Roelanda en Leny
reactie op: foto

Hoi Robert en Margriet,

Wij proberen jullie te volgen, mooie foto's van Mons Klint. Jaren gelden ben ik daar ook geweest, toendertijd waren er alleen hele stijle houten trappen.
Gaat alles naar wens, hoe is het varen--> rustig of veel golfslag? Tot hoorse

Aart enTiny
reactie op: foto

Wat een mooie fotos, wij gaan volgende week naar zweden en noorwegwen, hopen dan ook mooie fotos te maken.We zijn vorige week in Hal geweest erg warm weer maar lekker uitgerust.groetjes

lex smeets

hallo Robert en Margriet

Ik krijg net deze blog doorgemaild via Wijnand. Leuk dat jullie rond Denemarken varen. Els en ik vertrekken a.s zaterdag per cruise naar St Petersburg. Ik zal vanaf die schuit met de verrekijker naar jullie uitzien. Goede reis verder, geniet ervan groeten Lex

Colleen

Wat een verhalen en foto's. Volgens mij genieten jullie met volle teugen! Ik wens jullie nog heel veel zon, zee en ijsco's met negerzoenen.

Heleen en Wim

Hai Margriet en Robert. De reis wordt steeds leuker zo te zien. Heel mooi dat we kunnen meekijken.
Geniet ze nog en go with te flow.
Tot gauw.

Mario
reactie op: foto

Klaar om te wenden?

Frans en Cuneke

Hallo Robbert en Margriet. Een prachtige reis, wanneer we het lezen. En die biertjes...het lijkt meer dan het is zullen we maar zeggen. Wij hebben hier in Nederland ook heel mooi weer, en wanneer ik telkens zou mailen wanneer wij dezer dagen een biertje drinken, zou het ook op een versalving lijken. Dus: je hoeft je niet te verontschuldigen. Wij blijven jullie volgen!

Emma

Ha Robert en Margriet, net jullie (hele) reisverslag gelezen. Was er nog niet aan toegekomen. Mede dankzij het feit dat ik niet meer wist waar ik het op moest zoeken en Nico het wel op z'n laptop heeft staan. Dus laptop maar ingepikt en alles lekker zitten lezen. Buiten onder de parasol. Het is hier nl weer tegen de 30 graden. Dus heerlijk weer. Maar jullie hebben geloof ik ook niet te klagen. Lijkt me allemaal geweldig. Super om het te lezen. Geniet er maar van en we blijven jullie volgen via de blog. Lieve groet, Emma

Bea

Hoe bedenk je het om je camera in de mast te hangen?
Verder geniet ik van jullie verhalen! Houen zo.
Groet Bea

Han en Bert

Als je zo rustig in de haven van Texel naar jullie mastvideo zit te kijken , moet je wel bijna zeeziek worden van die drukte daar in Denemarken . Gelukkig vertellen jullie foto's en verhalen een wat ander verhaal . Blijf het lekker houden ! En , dat Kopenhagen is een onmisbare aanvulling . Veel tijd voor nemen .
Groet !

Ton en Marijke

Met al die vindingrijkheid van je geeft dit een leuk beeld, ik ben nu wel een beetje misselijk geworden.
Het is wel een leuke klus in een rustige haven om daar een stabile camera te maken, koppel hem aan een monitor en je hebt matroos C altijd in het kraaien nest.
Nu nog iets verzinnen dat matroos C ook land in zicht roept. Veel plezier met uit puzzelen natuurlijk wel lekker in de zon

Wijnand

hoi Robert en Margriet,
Nou, proost dan maar! Wat een belevenis. Ik ben geen zeiler, maar ik geniet wel van de verhalen, waarin de natuur, wind water, en mooie vergezichten zo tot uiting komen. Echt helemaal eruit !! Da's duidelijk.
Goed gedaan en lekker verder gaan genieten.

Pieta

Helemaal super zoals jullie genieten en ik geniet van de verhalen.
Fijn dat jullie nu mooi weer hebben.
Nog een hele goede reis, groet Pieta.

Remco

Dat ziet er allemaal geweldig uit hoor! Hopelijk komen jullie ook nog in Zweden terecht, ben heel benieuwd wat jullie daar tegen gaan komen. Ik hoef niet te zeggen: geniet ervan , dat doen jullie volop!

Gerda F
reactie op: video poging 40

Heerlijk om te zien..ik ruik de zee bijna.
Geniet ervan saam.

Han en Bert
reactie op: video poging 40

Wij wisten al dat die Denen een hoop water voor de deur hebben , maar jullie film laat dat nog even extra duidelijk zien . Geen plek voor de luie plassenzeilers . Buit jullie verblijf maar lekker uit . Overigens , het weekeind met de broers en zussen van de catalinakring was weer ouderwets .
Hartelijke groet !

Loek & Anne-Miek

Zijn net terug van een korte vakantie in Kroatië. We hebben de achterstallige reisverslagen alsnog even doorlopen en zijn blij dat het jullie zo voorspoedig gaat (op het weer na dan). We blijven jullie volgen.
Groetjes

Frans en Cuneke
reactie op: foto

Erg mooie foto met die prachtige donkere wolkenlucht.

Frans en Cuneke
reactie op: foto

Aangespoeld en niet opgeruimd vuil vind je blijkbaar overal!

Frans en Cuneke
reactie op: foto

De Denen houden vast net zoveel van bloemen als wij Hollanders.

Frans en Cuneke
reactie op: foto

Eens wat anders dan een gewone fietsen standaard.Grappig zoals er altijd weer andere oplossingen voor transport te maken zijn.

Frans en Cuneke
reactie op: foto

Genoeg ruimte en lekkere grote box.

Frans en Cuneke
reactie op: foto

Wat is dit? Aan de muur een achterkant van een schip?

Frans en Cuneke
reactie op: foto

Stoere foto: en nog stoerder van de fotograaf!

Frans en Cuneke
reactie op: foto

Misschien nog wat meer ideeen opdoen in Spakenburg?

Frans en Cuneke
reactie op: foto

Is dit Marstal?

frans en Cuneke

Hallo allebei,
Zijn weer thuis van het Catalina hemelvaartweekend en dat was voor ons de eerste keer. We hebben genoten , zowel donderdag als vrijdag en zaterdag heerlijk weer.
De organisatie van Jan,Jos en Ineke was perfect, alles klopte en er is natuurlijk heel veel bij gekletst.
Frans en ik zijn zaterdag weer naar Medemblik terug gevaren en aangezien de wind het of liet afweten en dan weer uit verschillende richtingen waaide hebben we veel op de motor gevaren naar onze thuishaven.
De eerste muggen aanvallen onderweg ook weer beleefd, voorbij Enkhuizen was het raak. Gauw het luik dicht, maar het blijft een vieze bedoening met die slappe muggen overal op je schip.
In de jachthaven de hele boot maar eens goed afgesopt.
Hoe hebben jullie het daar in Denemarken ? ook last van muggen ?
Enfin ,het Hemelvaartweekend was fantastisch en we hebben jullie echt gemist.
Groetjes,
Frans en Cuneke.

Anja en Hans
reactie op: video poging 40

Geweldig zo n mooie tocht,en wat goed van jullie, die overtocht. Nu in Denemarken lekker genieten. Is het nu eindelijk ook mooi weer. Hier gaat het er wat op lijken.Wij kunnen een poosje niet mee varen,omdat wij weg zijn. Lekker naar de zon.Geniet verder van jullie fantastisch tocht. Daarna weer tot mail. Veel liefs Hans en Anja P.S. niet te veel zuipen hoor.grapje.

Aart en Tiny

hallo kinderen wij zijn ook met vacantie op de kikker bij eerbeek. Nu even thuis om een verjaardag te vieren, zo konden we even jullie laatste verhaal lezen. 28mei weer naar huis,en dan voorbereiden voor de vacanyie naar zweden,in de nacht van 5op6 juni varen we van kiel naar gotenburg.28juni komen wij weer terug,groetjes van ons en nog veel plezier.

Erik
reactie op: video poging 40

Leuk zo'n video maar een beetje afwisseling in de beelden is wel nodig om de "kijkwaarde" te doen toenemen.

Mario
reactie op: foto

Netjes!

Jos Broerse

Ha Margriet en Robert, nou, jullie zijn al een heel eind. Ik heb weer de plaatsen opgezocht waar jullie geweest zijn op googlemaps, en bekijk dan foto`s op googlemaps van die plaatsen en natuurlijk jullie foto`s. Zo te lezen hebben jullie veel "hollandse buien", net als wij hier. Maar met de nieuwe laarzen en zeilbroek kun je er vast wel tegen.
Ik wens jullie veel plezier, groeten en een dikke kus uit Harderwijk....Jos

Frans en Cuneke

Het verslag van julle reis is tot op heden precies als wij het hebben gedaan bijna 30 jaar geleden. Marstal had toen nog geen echte jachthaven, maar er is toch een aha erlebnis, zoals dat in niet goed Nederlands heet... De kinderen waren toen nog klein, en wij zijn toen naar Abenra geweest en vervolgens met de bus naar Legoland geweest.Wij zijn erg benieuwd naar jullie voortzetting.!

Ton en Marijke

Zo zeebonken jullie hebben dus nog steeds slecht weer, troost je hier in Holland hebben we vandaag weer hagel gehad. Met het rijden van de oldtimer is nog maar niets veel te nat zón rit zonder deuren. Fijn dat jullie ons cadeautje leuk vinden. groetjes Ton& Marijke

Erik
reactie op: foto

Vissers fiets?

jette
reactie op: verhaal kiel

Enig jullie te volgen.
Ik ga Hanna bellen dat jullie onderweg zijn.
kleine bijdrage vor foto,s overgeboekt.
liefs jette

Joop en Rimmy

Wat leuk om jullie tocht op deze manier te kunnen volgen!Spannend hoor met die harde wind.Heerlijk dat het weer nu iets beter wordt,jullie hebben de wind zeker deze kant opgestuurd want wij kunnen nu alleen buiten zitten met een goede beschutting,maar we gunnen het jullie van harte.Wij titten al in onze veilige haven.Knuffels!!!! Joop en rim

Frans en Cuneke
reactie op: verhaal kiel

Lieve vrienden,
met zeer veel genoegen lees ik jullie reisverslagen en die brengen Frans en mij meteen weer zo,n dertig jaar terug in de tijd,want toen zeilden wij bijna dezelfde route als jullie nu doen. Ik geniet er van en hoop dat jullie nog heel veel mooie dagen tegemoet gaan,met voor ons achterblijvers nog meer prachtige reisverslagen en dito foto's.
Knuffel van ons beiden.

Lianne
reactie op: verhaal kiel

Met veel plezier jullie reisverslagen tot nu toe gelezen. Wens jullie nog een hele goede reis en blijf jullie volgen!
Groeten Lianne

Ton &Marijke
reactie op: verhaal kiel

Hallo buurtjes, Wij net terug van een mini vakantie uit Luxemburg en wilde jullie uitnodige voor de koffie. Niemand thuis ze zouden toch niet nu al weg zijn??
Uit het mail bericht wat ik kreeg bleek dat toch het geval te zijn. Heb net voor het eerst jullie belevenissen zitten lezen. Het is maar goed dat jullie geen vocht in brengende cream hebben op gesmeerd, want dan was je nu al 2x zo dik geweest. Al de verhalen van regen maakt het toch een beetje een trip met ontberingen. Mogelijk is de Oostzee jullie beter gestemd en zal de zon meer gaan schijnen. We wensen jullie een behouden vaart en blijven jullie volgen via dit medium. Veel zeil plezier en groetjes van ons. Ton & Marijke

hans & Yvonne
reactie op: verhaal kiel

Beste Robert en Margriet,

Goed te lezen dat jullie op de Oostzee zijn aangekomen. Heel leuk al die foto's. Heel veel komen ons bekend voor. We hopen ze over 2 maanden ook weer te zien al die herkenningspunten. Hopelijk wordt het weer er beter op de komende weken. Hierbij ons in Ermelo wil de temeperatuur nog niet erg omhoog. Blijft koud met een harde wind. Ik zie dat jullie ook vouwfietsen hebben aangeschafft. Daar zul je geen spijt van krijgen. M,b,v. deze fietsen ben je instaat om veel meer van de omgeving te zien. Goede reis en tot de volgende keer.

Groetjes, Hans, Yvonne

Op de eerste foto's te zien varen jullie niet alleen, maar met nog 10 anderen Catalina's over het kanaal!

han en bert Vellekoop

Vrinden ,
Heerlijk om te horen dat jullie , ondanks de kleine ongemakken die de Duitse Bocht voor elke zeiler in petto heeft , toch zo van jullie impulse kunnen genieten . The best part is yet to come . Een mooie reis verder . Wij heffen straks op het beschutte Markermeer een glaasje op jullie .
Hartelijke groet ,
Han en Bert

Pieta

Met plezier jullie verhaal gelezen. Ik zie het voor me vooral op Borkum.
Goede reis verder. groetjes Pieta.

tiny

fijn om jullie zo te volgen. gelukkig is de overtocht goed gegaan. mooie fotos gemaakt. groetjes Tiny

Anja en Hans

Hoy Robert en Margriet gelukkig zijn jullie weer veilig aan wal beland, wat een tocht hebben jullie gehad, windkracht 6 Gewelig knap hoor. Hier komt noodweer aan, zeggen ze. Is nu wel warm, maar je hebt er niets aan. Hoop dat jullie nu goed weer hebben. Veel plezier weer, en voorzichtig aan. Liefs, Hans, Anja

Frans en Cuneke

Jullie zijn goed op weg! Wat een snelheid halen jullie met de C320. Fantastisch!We hopen voor jullie op beter weer. Het is hier nog steeds wachten op warmer weer.

Remco

Op naar de Oost(zee) In Zweden is het mooi weer!

Bea

Wat enig om jullie zo te volgen.
En wat lijken jullie er van te genieten ondanks het weer.
Tto gauw!

Mario

Op de fiets is het al snel tegenwind. Jammer dat je op de fiets niet " aan de wind" kunt gaan. Dan wordt het fietsen een stuk leuker......

tiny

Fijn om jullie zo te volgen, hoop dat de over tocht goed gaat. En dan maar even uitrusten.groeten tiny

Jos Broerse

Ha Margriet, wat leuk om je verhalen te lezen. Op googlemap+foto`s zie ik waar je bent (geweest). Zo zag ik een foto op Norderney van een mooi postamt en een molen. Zo komt "ver weg"wat dichter bij. Het lijkt me, dat je zo onderweg een heerlijk vrij gevoel hebt, net als ik met fietsvakanties. Vèèèèl plezier! groeten....Jos

Mario

Hou je je GPS logging bij? Dan kunnen we ook zien waar de foto's gemaakt worden.
De wind is hier niet veel beter. ONO 3 bf. Maandag nacht komt een licht hogedrukgebied bovenlangs, dus oosten wind. Maar dinsdag ochtend is het al weer ZO en dan heb je weer kans op warmer weer.

petri

Jullie komen toch niet als alcoholisten terug, hè?
Veel plezier en geniet ze!

Hans en Anja

Ten eerste wil ik jullie hartelijk danken voor het telefoontje, voor mijn verjaardag. Vond ik erg leuk. Waren uit eten. Zijn dus met Thera en Marcel en kids naar Assen geweest. Was en enorm succes. Echt gezellig gehad. Prima weer, nu is het gewoon koud hier Wat leuk om jullie zo te volgen, met de tocht, Fijn dat alles goed gaat, En naar jullie het naar je zin hebben. Maar dat kan ook niet anders met zo n mooie reis. Geweldig om zo n bruinvis te zien Nu zo even stil zijn om 8 uur. Veel liefs, en geniet er erg van Hans en Anja

Gerda Foppen
reactie op: verhaal onderweg

Ahoi schippers,

Na het zien van de foto's word ik wel een beetje jalours op jullie.
Wens jullie een goede reis en ik zal jullie blijven volgen.
Veel plezier.

Gerda Foppen
reactie op: foto

Prachtige foto.

Loek&Anne-Miek
reactie op: verhaal onderweg

01-05-2012 Leuke start, maar we kijken uit naar de dagelijkse column. Hoe gaat het schipper ?

Henk en Els
reactie op: verhaal onderweg

Wij zijn net terug uit Ameland we hebben vooral zondag aan jullie gedacht hebben een wandeling van 13 km gemaakt van Nes naar Hollum maar we werden echt in het begin vooruit geblazen het was echt storm we blijven jullie volgen groetjes Henk en Els

Remco
reactie op: verhaal onderweg

Ahoy Blue Impulse!
Vandaag is het mooi weer, hopelijk kunnen jullie een mooie zeildag beleven richting het Duitse wad.
Heel veel plezier!

Tiny en Aart

Hebben jullie vertrekervaringen gelezen. Goede vaart en behouden terugkeer. Wil je jullie volgende berichtjes ook naar mijn mailbox sturen? Bvd.
aklos@solcon.nl